onsdag 10 augusti 2011

Semester vs. jobb

Semester är fint, men det finns alltid saker i livet man saknar när man inte är på jobb. Håller du inte med har jag underlättat med några saker i punktform:

  • Vädret - det tenderar att alltid vara lite finare utomhus när man sitter inne och jobbar. Och under semester har det inte varit fint väder precis. Speciellt inte i Malmö. Därför blev jag extra glad när det under första jobbdagen efter semestern var strålande sol ute. Tack vädergudarna, tack.

  • Kaffet - när ens sambo envisas med att servera dålig brygg, ens ork ligger på latsidan och man är egentligen bara glad över att bli serverad något alls, är det lite trevligare med vårt fina bryggkaffe på jobb som är tillgänglig i stort sett från 8-22. (i alla fall på Södra Förstadsgatan i Malmö) Kaffeskål!

  • Kollegerna - det är väldigt lätt att sakna sina kollegor under semestern. De är ganska mycket dem som gör jobbet till vad det är! Dessutom har det tillkommit en hel del nya i personalgänget som sprudlar av glädje och man kan inte annat än att le när man besöker några av våra coffee shops. Det gillas starkt!

Back to work, lets GO!
//Cajo

Inga kommentarer: